In verband met het Coronavirus is vanaf heden besloten om geen fysieke behandelingen in de praktijk uit te voeren. Een telefonische afspraak of online videoconsult met uw therapeut is wel mogelijk.

Geachte meneer/mevrouw,

In verband met het Coronavirus is er vanaf heden besloten om geen fysieke behandeling in de praktijk uit te voeren.
Wij hebben dit besloten op advies van de op 23 maart genomen maatregelen van het RIVM, overheid en beroepsvereniging (KNGF), tot nader orde.

Omdat wij u willen blijven helpen als daar behoefte aan is, hebben we het mogelijk gemaakt om een telefonische afspraak of online videoconsult met uw therapeut in te plannen. Daarvoor heeft u alleen een huistelefoon, webcam of een smartphone met camera nodig. Via deze weg kan uw therapeut adviezen en tips geven over hoe om te gaan met uw lichamelijke klachten en samen met u gepaste oefeningen doornemen die het herstelproces van uw klachten bevorderen.

De telefonische afspraak of online videoconsult telt als een reguliere behandeling fysiotherapie.

Hoe vraag ik een telefonisch- of videoconsult aan?
Dit kan telefonisch via 030-2888573 of u kunt een mail sturen naar fysiotherapie@gezondsgu.nl.
Als u aangeeft dat u graag een afspraak wilt, dan neemt uw therapeut zo snel mogelijk contact met u op.

Bent u nog niet bekent bij ons in de praktijk of ervaart u een nieuwe lichamelijke klacht dan kunt u contact opnemen zodat er een online video consult ingepland kan worden.
De fysiotherapeut gaat dan een diagnose stellen en een behandelplan met u opzetten.

We hopen dat dit snel weer voorbij is zodat wij u spoedig en in goede gezondheid weer in de praktijk kunnen verwelkomen.

Team fysiotherapie